Ultima oră
VIDEO | Mario Balotelli, rupt de beat. Imaginile cu atacantul italian au devenit virale VIDEO | Mario Balotelli, rupt de beat. Imaginile cu atacantul italian au devenit virale
E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală” E gata! Florinel Coman a semnat. „Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală”
Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie Transfer interesant realizat de Universitatea Craiova. Un fundaş spaniol va evolua pentru formaţia din Bănie
Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa Campioana Moldovei a şters pe jos cu Farul Constanţa
OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica OFICIAL | ”U” Cluj a anunţat transferul unui jucător crescut de Benfica
OFICIAL | Eugen Trică a semnat OFICIAL | Eugen Trică a semnat

”M-a impresionat grupul, care este foarte bun”. Marius Ştefănescu vrea multe trofee cu FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe luni, 19:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21651019/1/stefanescu.jpg

Campioana FCSB şi-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor. Există o schimbare majoră de design.

Echipamentul pentru partidele de acasă are tricou de culoare roşie, cu trei dungi pe mijloc, iar şortul este albastru şi jambierele roşii.

Pentru deplasare, echipamentul e invers, tricoul şi jambierele sunt albastre, iar şortul este roşu.

Marius Ştefănescu (25 de ani) a fost prezent la eveniment. Jucătorul adus de la Sepsi a dezvăluit că a venit la campioana României pentru trofee şi a punctat că e un pas mare în cariera sa.

”Pentru titlul de campion şi pentru trofeul acesta frumos am venit la FCSB. Nu ştiu dacă i-am impresionat pe toţi în acest cantonament. M-am pregătit foarte bine, cum o fac de obicei.

La FCSB m-a impresionat grupul, care este foarte bun şi sper să facem performanţe şi mai mari decât cele din sezonul precedent.  Sunt şi cei patru jucători care joacă cu echipa naţională la Euro 2024.

Nu am ales FCSB pentru că aş avea şanse mai mari să ajung la echipa naţională. Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanţă. Am vorbit cu domnul Becali, mi-a transmis să-mi fac treaba cât mai bine şi cam atât.

Transferul la această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, e un mare pas în faţă în cariera mea”, a spus Ştefănescu, cu ocazia prezentării noului echipament.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele