Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Luis Suarez trece prin momente grele. ”Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21411797/1/profimedia-0826496083.jpg

Atacantul Luis Suarez şi-a luat, luni, rămas bun de la fanii formaţiei Gremio Porto Alegre şi a povestit despre durerile la genunchiul drept care îi provoacă un adevărat calvar.

"Simt o durere constantă. Din fericire, nu se umflă. Dacă ar fi generat lichid, nici măcar nu aş fi putut să mişc genunchiul. Uneori se blochează, până la punctul în care nu îl pot îndoi. Iau trei tablete în noaptea dinaintea meciurilor. Nu doar genunchiul meu este afectat. Uneori mă dor tendoanele de dedesubt din cauza sprijinului slab (...) Fiul meu mă roagă să mă joc cu el şi eu nu pot", a spus Suarez.

Suarez a fost operat la genunchiul drept în 2020, pe când evolua la FC Barcelona.

Fostul atacant al FC Barcelona  a explicat, de asemenea, că se teme de complicaţii pentru tot restul vieţii sale dacă durerile vor continua să persiste.

După ce a plecat de la gremio, Luis Suarez ar urma să semneze cu Inter Miami, echipa fostului său coechipieri Lionel Messi, în următoarele săptămâni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri