Ultima oră
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Atalanta - Celtic şi Brest - Leverkusen se joacă acum
Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună Albert Gudmundsson va lipsi de pe teren cel puţin o lună
Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele” Ciolacu se declară fan FCSB şi admite că a fluierat pe stadion. Ce spune premierul despre faptul că alţii l-au huiduit pe stadion şi despre ”lupta cu kilogramele”
”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri ”Ni-l dorim foarte mult antrenor”. Adrian Mititelu Jr a anunţat cu cine se poată negocieri
VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică VIDEO | Braga - Bodo/Glimt 1-2. Norvegienii au dat lovitura la ultima fază în inferioritate numerică
VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League! VIDEO | Galatasaray - Elfsborg 4-3. Spectacol de zile mari în Europa League!

Ludovic Orban intervine ferm în disputa FCSB - Steaua. ”Eu nu ştiu să existe într-o ţară democratică aşa ceva”

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu astăzi, 16:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21811741/1/orban.jpg

 

 

Fostul premier Ludovic Orban a vorbit despre disputa FCSB - Steaua. Cele două cluburi se luptă de ani buni pentru palmares şi siglă.

Clubul Sportiv al Armatei şi-a reactivat secţia de fotbal în anul 2017, însă nici până în prezent nu a reuşit să obţină dreptul de promovare în Superliga, lucru care i-a enervat la culme pe fanii ”militarilor”.

Candidatul Forţei Drepte la alegerile prezidenţiale, Orban, a declarat că statul nu ar trebui să investească în fotbalul, iar cluburile ar trebuie să fie în exclusivitate de drept privat.

”(n.r. Vi se pare normal ca statul să investească bani într-o echipă de fotbal?) Nu, nu este normal. Echipele de fotbal din toată zona civilizată sunt societăţi pe acţiuni private, listate la bursă. Eu nu ştiu să existe într-o ţară democratică aşa ceva.

În direcţia aia ar trebui să ne îndreptăm, dacă vrem să facem performanţă şi să nu mai conteze influenţe de altă natură, decât libera competiţie între echipe”, a spus fostul prim-ministru, potrivit iAMsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele