Ultima oră
Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA Stadionul Municipal Sibiu a fost reomologat de LPF şi urmează să primească omologarea din partea UEFA
LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start LIVE VIDEO | FCSB - Corvinul, astăzi, de la ora 20:00! Supercupa României se vede la Prima Sport 1. Echipele de start
OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită OFICIAL | CFR Cluj a anunţat transferul unui jucător din Arabia Saudită
Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti Suporterii Corvinului au venit cu droguri la Bucureşti
Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid la Cupa Reşiţa
”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti ”Toate cluburile funcţionează ilegal”. Dezastru pentru FRF după decizia Tribunalului Bucureşti

Lovitură pentru naţională! După Bancu, încă un jucător va absenta la meciul cu Olanda

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 16:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652352/1/rom.jpg

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

Nicuşor Bancu nu va juca cu ”portocala mecanică”, din cauza cumului de cartonaşe galbene. Însă nu e singurul tricolor ca va absenta marţi de pe teren.

Jurnalistului Marian Codirlă a anunţat la Digi Sport că Florinel Coman va fi absent din motive medicale. Jucătorul celor de la FCSB a fost titular în 2 meciuri din faza grupelor.

Locul său cu Olanda va fi luat în formula de start de Valentin Mihăilă sau Ianis Hagi.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008 şi 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii ale competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

De cealaltă parte, Olanda a reuşit calificarea din grupa D de pe locul 3, în care au adunat 4 puncte. Din grupa D au mai făcut parte Austria, care a reuşit calificarea din postura de lider, Franţa, care a terminat pe locul secund şi Polonia, naţională ce nu a reuşit să meargă mai departe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri