Ultima oră
Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie” Mircea Lucescu, sincer înaintea celor două partide din Nations League ale României. „Am avut această revelaţie”
Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat
S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România

Lovitura financiară dată de Andrei Burcă! Salariul uriaş pe care îl va încasa fundaşul la arabi

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21262486/1/burca.jpg

Andrei Burcă a fost transferat în Arabia Saudită, la Al-Akhdoud.

Saudiţii au plătit 1 milion de euro pentru a-l aduce, iar fundaşul va încasa în jur de 1.350.000 de euro de la nou-promovata în prima ligă din Arabia Saudită, conform lui Marius Şumudică, care a antrenat mai multe formaţii din Golf.

”Burcă am înţeles că are un salariu de un milion şi jumătate (n.r. de dolari, adică aproximativ 1.350.000 de euro)”, a dezvăluit Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

Venit la gruparea clujeană în vara anului 2019, Burcă a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistenţă din apărarea echipei. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu, fundaşul central a bifat 163 de meciuri şi a câştigat, alături de CFR, 3 titluri de campion şi o Supercupă a României!

 În competiţiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru CFR Cluj, fiind marcator în meciul câştigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020.

Evoluţiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa naţională a României şi i-au făcut pe specialiştii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaş central din campionatul intern, menţionează cfr1907.ro.

  • 3,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Burcă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri