Ultima oră
VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund şi Juventus - Stuttgart sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet VIDEO | Spectacolul din Champions League se vede la Prima Sport! Real Madrid - Borussia Dortmund şi Juventus - Stuttgart sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet
OFICIAL | Marius Croitoru, OUT de la FCU Craiova OFICIAL | Marius Croitoru, OUT de la FCU Craiova
A fost anunţată brigada care va oficia meciul dintre Rangers şi FCSB A fost anunţată brigada care va oficia meciul dintre Rangers şi FCSB
La asta nu se gândea nimeni! Ce a inscripţionat Gigi Becali pe clopotul bisericii pe care o construieşte La asta nu se gândea nimeni! Ce a inscripţionat Gigi Becali pe clopotul bisericii pe care o construieşte
EXCLUSIV | Scandal monstru între Gică Hagi şi Gică Popescu EXCLUSIV | Scandal monstru între Gică Hagi şi Gică Popescu
Echipa etapei a 13-a din Superligă. Patru jucători de la Rapid au fost selectaţi Echipa etapei a 13-a din Superligă. Patru jucători de la Rapid au fost selectaţi

Louis Munteanu s-a accidentat! Cât timp va fi indisponibil atacantul CFR-ului

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa astăzi, 13:39
mail-share icon Email

Noi probleme la CFR Cluj. După ce remiza cu Petrolul, scor 0-0, a fost marcată de cearta dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu, acum se pare că atacantul formaţiei din Gruia s-a accidentat.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21810273/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-19-10-2024.jpg

Unul dintre subiectele fierbinţi ale weekendului a fost disputa dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu. Pe lângă tenisunea dintre cei doi, la vicecampioana României a mai apărut o problemă.

Se pare că Louis Munteanu a suferit o leziune musculară de gradul 1, conform Fanatik şi va fi indisponibil pentru aproximativ trei săptămâni.

Astfel, atacantul CFR-ului va rata partidele cu Sepsi şi Gloria Buzău din Superligă, respectiv disputa cu FC Argeş din Cupa României. Este de aşteptat ca Munteanu să fie apt pentru meciul cu Dinamo, dar rămâne de văzut dacă aşa se va întâmpla.

Marius Şumudică a vorbit despre disputa de la CFR Cluj

În remiza dintre Petrolul şi CFR Cluj, scor 0-0, Dan Petrescu l-a introdus pe Louis Munteanu în minutul 46, dar l-a înlocuit cu 60 de secunde înainte de fluierul final.

Decizia lui Petrescu l-a enervat pe Louis Munteanu, care a fost vizibil nervos şi a refuzat să stea de vorbă cu antrenorul vicecampioanei. Întrebat despre incident, Marius Şumudică a spus că el nu ar fi făcut niciodată ce a făcut Petrescu.

Totodată, antrenorul Rapidului a explicat cum procedează el când vede că un jucător nu are atitudinea potrivită.

"În primul rând, experienţa mea de 20 de ani ca antrenor ... eu nu l-aş fi scos niciodată! Nu este problema mea, nu ştiu de ce l-a schimbat pe Louis. Nu vreau să comentez foarte mult ce se întâmplă acolo, pentru că nu este problema mea.

Eu nu aş fi schimbat jucătorul când mai era un minut de joc, nu ştiu ce a gândit Dan Petrescu, el ştie foarte bine. Eu, în general, când văd un jucător nemulţumit, îmi dau seama după mimică, după limbajul corpului, încercam să nu am nicio reacţie, să nu mă duc spre el, pentru că nu ştii geestul jucătorului şi cazi în penibil. Mă uitam în altă parte, făceam altceva, dar în cabină aş fi avut o discuţie cu el", a spus Marius Şumudică.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele