Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa astăzi, 17:10
mail-share icon Email

Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, sâmbătă seară, într-un meci din etapa a 13-a din Superligă. La finalul disputei, un moment controversat a avut loc în tabăra formaţiei din Gruia.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21813120/1/petrolul-ploiesti-cfr-cluj-superliga-superbet-19-10-2024-1.jpg

Intrat pe teren în repriza secundă, Louis Munteanu nu a prins finalul meciului pe teren, fiind înlocuit cu doar câteva zeci de secunde rămase de disputat. Decizia lui Dan Petrescu l-a revoltat pe atacantul adus la CFR în această vară, care a fost vizibil deranjat şi a refuzat să dea mâna şi să vorbească cu antrenorul.

Ionel Ganea a vorbit despre acest subiect şi şi-a spus părerea. Fostul atacant nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre Louis Munteanu şi nu i-a dat dreptate atacantului vicecampioanei.

De asemenea, Ionel Ganea a povestit un episod asemănător prin care a trecut şi el pe vremea când juca fotbal.

"Dacă Petrescu este antrenor, el trebuie să îl asculte. Petrescu ca antrenor şi ca jucător, a arătat că este un om foarte valoros.

Petrescu ştie ce face, Louis Munteanu deocamdată nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget. Să fim serioşi, nu prea a auzit nimeni de el.

Da, am intrat şi m-a scos, am tăcut din gură şi următorul meci am dat trei goluri în Germania", a declarat Ionel Ganea, conform iAMsport.

Episodul la care a făcut referire în final Ganea s-a desfăşurat în 2002. Atunci, fostul atacant evolua la Stuttgart şi a fost introdus pe teren în mintul 46 al disputei cu Leverkusen, dar a fost scos după doar 22 de minute. Pe 9 noiembrie 2002, Ganea reuşea un hattrick împotriva lui Bochum.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele