Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

Louis Munteanu, afectat de conflictul pe care l-a avut cu Dan Petrescu: „Aproape a început să plângă”

CFR Cluj Publicat ieri, 16:24
mail-share icon Email

Dan Petrescu a fost protagonistul unui moment tensionat, după ce l-a schimbat în prelungiri pe Louis Munteanu, la partida contra Petrolului. Atacantul s-a arătat foarte supărat şi s-a dus direct spre banca de rezerve, fără să dea mâna cu nimeni şi fără să se uite măcar spre antrenorul său.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21814338/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-15-09-2024-6.jpg

Dan Petrescu s-a dus apoi la el pentru a-l împăca, fără succes, însă, Louis Munteanu menţinându-şi atitudinea sfidătoare.

La câteva zile distanţă, Cristi Balaj a vorbit din nou despre acest incident şi a dezvăluit că atacantul din Gruia a fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat între el şi antrenorul său. Preşedintele ardelenilor a dezvăluit că Munteanu se află în prezent în recuperare deoarece leziunea s-a agravat.

„Face recuperare. Am văzut că unii au interpretat eronat ceea ce a declarat la conferinţa de presă. El a vrut să clarifice nişte lucruri, aproape a plâns, a fost vizibil afectat.

Eu în înţeleg, îl cred pe jucător. El a crezut că a avut o simplă lovitură. Louis Munteanu nu a ştiut să identifice că are leziune o musculară, că are o ruptură, s-ar fi oprit prin minutul 60.

Dan Petrescu a remarcat că şchiopătează, nu a fost convins la început, l-a întrebat prin intermediari dacă îl doare piciorul. Jucătorul din dorinţa de a da gol, de a câştiga, a considerat că a fost o lovitură.

În minutul 85 Dan Petrescu s-a convins că trage piciorul după el, că şchiopătează. Leziunea s-a mărit.

S-a rezolvat problema. Louis Munteanu a fost atât de natural încât era greu să nu se treacă peste această situaţie. Dar, atenţie mare! Important este că şi el a realizat că a greşit.

 

Nimic nu a justificat gesturile lui. Şi lui i-a fost ruşine de ce a făcut. A început să plângă, a fost o situaţie aşa de delicată…” , a declarat Cristi Balaj, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele