Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Liţă Dumitru s-a înţeles cu un club la care a mai activat! ”Mă întorc”

Liga II Publicat de Tudor Moisa pe 23 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21639953/1/sportul-studentesc-concordia-chiajna-0-4-liga-2-12-09-2007.jpg

Liţă Dumitru se întoarce în fotbal după o pauză de peste 10 ani!

Fostul mare internaţional revine la Concordia Chiajna, formaţie pe care a antrenat-o de două ori în perioada 2007 - 2010. După ce s-a despărţit ultima data de Chiajna, Liţă Dumitru a mai activat la FCSB şi a pregătit echipa a doua. 

De data aceasta, fostul jucător cu peste 50 de selecţii în naţionala României nu va mai fi antrenor, ci va fi implicat la nivel juvenil.

”Dacă România se califică (n.r. în optimi), mai stau aici cu cumnatul meu. Dacă nu merge România mai departe, vin înapoi în ţară. Am vorbit cu Mircea Minea, cu Cristi Tănase.

Am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vin să ajut clubul. Mircea mi-a zis: 'Nea Liţă, vino să facem treabă'. Facem un centru de copii şi juniori, de consiliere.

Mă întorc. Mă mai duc o dată în iarnă în America şi ulterior va veni şi fata mea în România”, a spus Liţă Dumitru, conform Digisport.

În vârstă de 74 de ani, Liţă Dumitru a jucat la Rapid, Steaua, Poli Timişoara, Universitatea Craiova şi CFR Timişoara, iar ca antrenor a activat la CFR Timişoara, UMT Timişoara, Poli Timişoara, Rapid, Progresul, Jiul Petroşani, Rocar, Al-Dschaisch, Al-Tai Hail, Poli Iaşi, Callatis Mangalia, România U19, VfR Heilbronn, Concordia Chiajna şi FCSB 2.

Liţă Dumitru a jucat la Campionatul Mondial din 1970 în toate cele trei meciuri disputate de România.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele