Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

"Liderii nu se impun, liderii se nasc!". Mesaj emoţionant transmis de tatăl lui Drăguşin, după transferul în Anglia

Serie A Publicat de Vlad Militaru pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21456794/2/profimedia-0833174618.jpg

După ce fundaşul român a purtat discuţii cu mai multe echipe mari interesate să îi obţină semnătura, Radu Drăguşin s-a înţeles cu Tottenham Hotspur. Drăguşin a fost transferat de la Genoa la formaţia londoneză pentru suma de 30 de milioane de euro.

Bayern a oferit o sumă ceva mai mare, clubul a fost de acord, însă Radu a preferat să semneze cu Spurs, îndeplinindu-şi alstfel visul de a juca în Premier League.

Tatăl lui Drăguşin, mesaj superb transmis pentru fiul său

Familia lui Drăguşin a trăit la intensitate maximă toată această perioadă, iar tatăl lui Radu a transmis un mesaj emoţionant după ce s-a aflat că jucătorul a decis sa semneze cu gruparea din Premier League.

Dan Drăguşin este foarte mândru de băiatul său şi consideră că transferul său în cel mai competitiv campionat din lume îl va ajuta pe fundaş să devină un jucător mai bun.

"Ca şi atunci, când făcea primul pas către fotbalul mare, eram mândru şi eu şi întreaga familie. Şi acum sunt la fel, foarte mândru. Am vorbit cu el. Era şi emoţionat, era şi fericit. Era, peste toate, extrem de hotărât.

Aşa cum şi-a planificat de mic cum a plecat la Academie la Juventus să demonstreze valoarea lui, cu acest gând a plecat şi la Londra. Eu cred că ne va bucura pe toţi. Pentru noi, mai puţin. Ambele echipe care l-au curtat sunt nişte nume extrem de grele în fotbalul european şi mondial.

Ce l-a determinat pe el să facă această alegere, ar trebui să vă răspundă el. Niciodată nu s-a gândit să joace pentru altă naţională. Este crescut în spiritul nostru, românesc. Vine cu inima şi cu sufletul la fiecare convocare.

Dacă va fi căpitan, ar trebui să o decidă valoarea lui şi selecţionerul. Liderii nu se impun, liderii se nasc. Sunt convins că nu se va opri la suma asta. Nu se teme de nimic şi sunt convins că nu se va opri aici", a transmis tatăl lui Drăguşin pentru Digi Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele