Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

La câte goluri avem voie să pierdem meciul cu Belgia | VIDEO EXCLUSIV

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637979/1/romania-ucraina-uefa-euro-2024-17-06-2024-3.jpg

România a spulberat Ucraina, scor 3-0, în primul meci al "tricolorilor" în Germania. Totodată, în prima etapă, Slovacia a învins Belgia, scor 1-0.

Vineri, Ucraina a obţinut primele puncte, după ce a revenit cu Slovacia şi s-a impus cu 2-1. Următorul meci este cel dintre România şi Belgia, care se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00.

Chiar dacă ne-ar fi avantajat un rezultat pozitiv scos de Slovacia în partida cu Ucraina, România rămâne cu şanse foarte mari de calificare. 

Jurnalistul Dan Udrea a vorbit, în cadrul emisiunii Euro Show, despre rezultatul pe care România trebuie să îl obţină cu Belgia. Concret, dacă nu vom pierde la mai mult de cinci goluri cu Belgia, România şi Slovacia ar merge braţ la braţ mai departe, în cazul unui rezultat de egalitate în ultima etapă. Teoretic, România şi Slovacia nu vor avea niciun interes să forţeze în ultima etapă, pentru că există riscul ca una dintre echipe să se deschidă şi să primească gol pe contraatac, astfel că rezultatul de egalitate este mai mult decât plauzibil, în cazul în care vom pierde mâine.

"Trebuie să pierdem la şase goluri diferenţă cu Belgia ca să terminăm pe ultimul loc, în cazul în care toate echipele ar ajunge cu patru puncte. Dacă România pierde mâine cu Belgia la cinci goluri, să zicem, şi în ultima etapă egal în ambele meciuri, noi avem -2, Ucraina termină şi ea cu -2, dar noi avem mai multe goluri marcate decât Ucraina", a spus Dan Udrea, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele