Ultima oră
10 jucători nu vor putea evolua în "El Clasico" 10 jucători nu vor putea evolua în "El Clasico"
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid

L-a ridicat până la ceruri! Hansi Flick, despre jucătorul Barcelonei, după 4-1 cu Bayern. „Niciodată nu am avut un jucător precum el”

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 13:35
mail-share icon Email

Hansi Flick l-a lăudat pe Raphinha, după prestaţia perfectă din meciul cu Bayern Munchen, în care brazilianul a marcat un hattrick.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21812721/2/flick.jpg

FC Barcelona a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Bayern Munchen, într-un meci de pe tabloul principal al Ligii Campionilor.

La finalul jocului, Raphinha a fost declarat omul meciului, graţie celor trei goluri marcate de el, în minutule 1', 45' şi 56'. Pe lângă cele trei reuşite, brazilianul a făcut un meci incredibil, reuşind să iasă în evidenţă şi prin capacitatea sa de efort.

Hansi Flick l-a lăudat pe Raphinha şi a declarat ceva total neaşteptat. 

„Niciodată nu am avut un jucător precum Raphinha în echipa mea. El dă mereu totul, joacă cu inima. Cu sau fără minge, el este foarte bun, mereu dă startul la pressing, finalizează. Mereu zâmbeşte”, a declarat Hansi Flick.

Antrenorul catalanilor, încrezător înaintea primului El Clasico. „Este ceea ce sperăm”

„Sunt mândru de modul în care echipa a revenit după ce a fost egalată. A fost important pentru noi, după al doilea gol, să ne recâştigăm încrederea în felul în care jucăm. De asemenea, trebuie să felicit modul în care am transformat ocaziile. Sunt fericit, pentru că este o echipă tânără şi când lucrurile devin puţin mai grele, dăm dovadă de curaj pentru a reveni şi a continua să jucăm în felul nostru.

Sunt bucuros să fac parte din această echipă. Nu trebuie să ne gândim la trecut, ci mai degrabă să privim la prezent. Avem o echipă tânără, cu multă calitate, iar astăzi am văzut că echipa este pregătită să joace cu multă intensitate în cele 90 de minute.

Sâmbătă avem un meci dificil împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume (n.r.Real Madrid), dar cu această performanţă se pot realiza multe lucruri. Este ceea ce sperăm. Sunt foarte mulţumit de rezultat şi de disponibilitatea echipei de a învăţa”, a declarat Flick, după victoria cu Bayern din Champions League.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele