Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Kyros Vassaras, lăudat de cel care l-a adus în fotbalul românesc! "Nu poţi să spui că nu e un om valoros"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21494561/2/vas.jpg

Kyros Vassaras este deja de aproape 10 ani preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Grecul a ajuns în această funcţie pe 11 iulie 2014, înlocuindu-l pe Alexandru Deaconu, care a devenit atunci vicepreşedinte la CCA.

Deşi în mandatul lui Vassaras au existat o sumedenie de greşeli de arbitraj, iar preşedintele CCA s-a rezumat în a avea, aproape mereu, o atitudine sfidătoare, Mircea Sandu are doar cuvinte de laudă la adresa fostului central.

Deşi nu mai era preşedintele FRF în momentul în care Vassaras a devenit numărul 1 la CCA, Mircea Sandu este cel care l-a adus pe grec în fotbalul românesc.

"Eu l-am adus director. Era o modă la Comisia de Arbitrii de la FIFA, UEFA să inviţi un membru care să îţi reorganizeze, să îţi coordoneze, să îi înveţe pe cei din Comisie cum să îşi desfăşoare activitatea. Deci, a fost director al Federaţiei Române de Fotbal pe probleme de dezvoltare.

Eu înţeleg toate lucrurile astea (n.r. atitudinea lui Vassaras), nu poţi să spui că nu e un om valoros, pentru că, totuşi, arbitrii noştri, în campionatul intern, ei sunt direct responsabili şi sigur şi Comisia că nu îi mai sancţionează din când în când.

Dar, din punct de vedere al imaginii, arbitrii noştri sunt foarte bine reprezentaţi la nivel internaţional şi aici Vassaras are un merit. Pe lângă meritul arbitrilor, Vassaras are un merit că i-a susţinut acolo, când s-au făcut promovările şi toate alea.

Eu când eram în Comitetul Executiv, fiind în mijlocul lor, împreună cu ei, ai alte pârghii, ai altă putere pentru a îi ajuta pe ai tăi" a povestit Mircea Sandu, la "Poveştile Sportului" cu Ionel Stoica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele