Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Kaylia Nemour, prima campioană olimpică la gimnastică din istoria Africii

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21691625/1/profimedia-0895886552.jpg

Gimnasta algeriană Kaylia Nemour a câştigat, duminică, medalia de aur în finală la paralele, la Jocurile Olimpice de la Paris. România va avea reprezentare, luni, în finalele de la bârnă şi sol.

Kaylia Nemour a fost notată cu 15.700, cu care a obţinut aurul olimpic, iar pe podium au mai urcat Qiyuan Qiu (China, 15.500) şi Sunisa Lee (SUA, 14.800).

În prima finală pe aparate la feminin, săriturile, medalia de aur a fost câştigată de Simone Biles (SUA). Luni vor avea loc finale în care şi România este reprezentată, prin Sabrina Maneca Voinea la bârnă şi sol, respectiv Ana Maria Bărbosu la sol.

La individual-compus, medalia de aur a revenit gimnastei Simone Biles, care a câştigat aurul olimpic şi în competiţia pe echipe, în care România a revenit după 12 ani şi s-a clasat pe locul 7.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele