Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:53
mail-share icon Email

Jugurtha Hamroun a evoluat la FCSB între 2015 şi 2017. Algerianul a plecat cu scandal de la actuala campioană a României, iar acum a dezvăluit cum s-au desfăşurat lucrurile şi cum l-a minţit pe Mihai Stoica.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21813093/1/dinamo-bucuresti-steaua-bucuresti-play-off-liga-1-orange-6-03-2016.jpg

Jugurtha Hamroun a ajuns în România la începutul sezonului 2014/2015. După ce a evoluat în 11 meciuri pentru Oţelul Galaţi, fostul fotbalist a făcut pasul la FCSB, unde a bifat 44 de partide şi a înscris 11 goluri.

În vara anului 2016, Hamroun şi-a făcut bagajele şi a plecat de la FCSB, moment în care Gigi Becali a răbufnit şi a avut o ieşire necontrolată în presă la adresa algerianului.

"Steaua (FCSB) e instituţie serioasă. Nu e nici spital de psihiatrie, nici instituţie de mediere! Când semnezi un contract, îl respectă şi Steaua, şi tu! Nu îl respecţi, plăteşti! Nu îl respectă Steaua, plăteşte! Ce a făcut acest băiat (n.r. - se referă la Hamroun) este incredibil şi nu am mai văzut aşa ceva în viaţa mea!

Chiar dacă îi dau toţi banii şi stă pe bancă, să se distreze cu Reghe, eu nu îl las să plece. Îl ţin pe ăsta până îl distrug! Ce a făcut astă… Şi înainte a făcut ceva ce nu s-a mai văzut pe lume. Dar nu vă spun… Apoi nu a vrut să meargă în cantonament. MM i-a arătat contractul şi i-am zis să facă ce vrea. Eu nu stau la negocieri. El acum a plecat pur şi simplu, nu l-a interesat. I-am spus că nu pleacă fără trei milioane de dolari. De ce? Pentru că a semnat contractul", declarase Becali la acea vreme.

Hamroun regretă decizia de atunci

Acum, Hamroun a dezvăluit cum au stat lucrurile şi a dezvăluit că l-a minţit pe Mihai Stoica că are o problemă persoanlă pentru a putea pleca în Qatar ca să negocieze cu Al Sadd. Fostul fotbalist a spus că regretă episodul şi a vorbit şi despre o ofertă pe care a avut-o de la Sparta Praga.

"Am primit, în vara lui 2016, o ofertă din Qatar, o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, de genul celor pe care nu le poţi refuza. Mai aveam doi ani de contract cu Steaua, dar am vrut să plec. Oferta aceea mi-a schimbat toată viaţa şi nu am vrut să o ratez.

M-am «bătut» cu Gigi, ca să zic aşa, nu voia să mă lase să plec: «Dacă te las să pleci, vreau să te duci la un club mare în Europa, că ai calitate». Până la urmă, a luat două milioane de euro din transferul meu. El dorea să plec în Europa. Am avut o ofertă şi de la Sparta Praga, dar financiar era mult mai bine în Qatar. Aşa că am decis să plec în Qatar, deşi Becali nu era de acord

Când am plecat, am vorbit cu MM. I-am zis că trebuie să rezolv ceva personal, dar de fapt trebuia să discut cu clubul din Qatar. Am minţit, acum îmi dau seama că am greşit. A fost o greşeală. Un impresar a fost în spatele transferului: «Trebuie să pleci neapărat acum, altfel totul poate pica!». Eu i-am zis că am un meci foarte important cu Sparta Praga şi că nu pot pleca...

Nu am putut să ratez oferta însă, aşa că am plecat. Clubul a văzut că am plecat şi m-a exclus din lot pentru primul meci, cel cu Sparta. Am revenit, mi-am cerut scuze, am povestit tot ce s-a întâmplat şi am spus adevărul. M-au reprimit în lot şi am jucat câteva minute în meciul de campionat cu Viitorul. Apoi am jucat şi cu Sparta, la retur, am câştigat şi ne-am calificat în grupele Europa League şi în play-off-ul Champions League", a povestit Hamroun, conform GSP.

În vârstă de 35 de ani, Hamroun a mai evoluat, pe lângă Oţelul şi FCSB, la Guingamp, Chernomorets, Karabukspor, Al Sadd, Al Kharaitiyat, Qatar SC, Erzurumspor, Samsunspor, Al-Markhiya SC, Al-Khor SC şi JS Kabylie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele