Ultima oră
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric

Jucător din naţionala Croaţiei, transferat de Arcada Galaţi

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21656583/1/bak.jpg

Echipa de volei masculin Arcada Galaţi a anunţat, vineri, transferul jucătorului Bernard Bakonji, component al naţionalei Croaţiei.

Internaţionalul croat Bernard Bakonji (26 de ani, 2.00 metri), care în această vară a jucat cu naţionala Croaţiei finala Golden League, a semnat un contract valabil pe un sezon cu Arcada Galaţi.

”Bernard este un voleibalist valoros, ca toţi ceilalţi pe care i-am transferat pentru noul sezon. Acesta ne-a şi fost adversar în această vară în Golden League şi sper să ne ajute în proiectul pentru stagiunea următoare.

Aşa cum bine se ştie, pe postul de ridicător îl avem şi pe Filip Constantin, de asemenea coordonator de lot naţional. Va fi o concurenţă din care numai echipa va avea de câştigat”, a declarat antrenorul Sergiu Stancu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele