Ultima oră
Decizia luată de conducerea CFR Cluj după ce Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineaţa în club după egalul cu Hermannstadt Decizia luată de conducerea CFR Cluj după ce Louis Munteanu a petrecut până la 5 dimineaţa în club după egalul cu Hermannstadt
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Duel pentru play-off în Liga 2 VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Duel pentru play-off în Liga 2
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Epilogul etapei VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Epilogul etapei
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel în subsolul clasamentului VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1! Duel în subsolul clasamentului
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”

Jucătoarea prinsă dopată în 2017, mesaj tranşant pentru Simona Halep! "Sper că nu suferă foarte mult" | EXCLUSIV

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21487413/1/profimedia-0255754729.jpg

Sara Errani este una din marile jucătoare de tenis ale ultimilor 20 de ani. Născută pe 29 aprilie 1987, la Bologna, în Italia, sportiva are nu mai puţin de cinci titluri de Grand Slam, toate câştigate la dublu, alături de Roberta Vinci.

De asemenea, Errani a ocupat prima poziţie, de-a lungul timpului, în clasamentul WTA la dublu şi a ajuns până pe locul 5 în ierarhia jucătoarelor de simplu.

În 2012, jucătoarea de tenis a ajuns până în finala probei de simplu la Roland Garros şi a avut cele mai bune rezultate şi în celălalte trei turnee de Grand Slam: sferturi de finală la Australian Open, turul trei la Wimbledon şi semifinală la US Open.

Tot în 2012, Sara Errani şi Roberta Vinci au câştigat proba de dublu la Roland Garros şi US Open. Cele două italience au continuat şi în anii următori să impresioneze, impunându-se la Australian Open, în 2013 şi 2014 şi la Wimbledon, în 2014.

În urma succesului din Marea Britanie din 2014, Errani şi Vinci au devenit abia a cincea pereche care se impune în toate cele patru turnee de Grand Slam. 

Totuşi, Sara a avut parte şi de momente grele în carieră, fiind suspendată, în 2017, după ce a consumat accidental Letrozole.

Prezentă la Cluj-Napoca, unde participă la Transylvania Open, italianca a fost de acord să ne ofere un interviu şi a vorbit, în exclusivitate pentru Prima Sport, despre situaţia Simonei Halep, care îşi află soarta finală în aceste zile, la TAS.

"Ştiu că trece printr-o situaţie foarte grea. Nu ştiu în detaliu tot cazul, pentru că trebuie să citeşti atât de multe pagini ca să ajungi să înţelegi ce s-a întâmplat şi nu am făcut asta. Nu pot să am o părere clară şi să spun, în proporţie de 100%, care este situaţie ei, dar ştiu că este foarte greu pentru ea. Sper doar că va trece cu bine peste acest moment şi sper că nu suferă foarte mult! Sper că poate să gestioneze toată situaţia" a spus Sara Errani.

Interviul integral se găseşte aici,

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele