Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Joonas Tamm, prima reacţie, după ce a semnat cu noua echipă. ”Hai, Botev!"

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21256668/1/tamm.jpg

Funaşul central estonian Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după ce în această vară s-a despărţit de FCSB.

Tamm va evolua în stagiunea viitoare în Bulgaria, la Botev Plovdiv, cel mai vechi club din ţara vecină, fondat în anul 1912 şi care e antrenat de Stanislav Genchev, fost jucător la FC Vaslui.

 

"Bună ziua, mă numesc Joonas Tamm. Sunt fericit să mă alătur clubului şi aştept cu nerăbdare noul sezon. Hai, Botev!", a fost reacţia lui Tamm, după prezentarea oficială.

Joonas Tamm, împăciuitor după plecarea de la FCSB

Tamm a avut un discurs demn de un adevărat profesionist. Deşi fotbaliştii au tendinţa să atace clubul la care au evoluat atunci când se simt neîndreptăţiţi de conducere, estonul a subliniat că schimbările sunt normale la un club mare la care nu sunt atinse obiectivele stabilte.

”După sezonul regular, am jucat foarte bine în play-off, iar statisticile au arătat asta – am fost primul la majoritatea categoriilor. După toate astea, au decis să aducă jucători noi din nou. A fost decizia patronului. Antrenorii şi directorul sportiv (n.r.- Mihai Stoica) şi-ar fi dorit ca eu să rămân, dar patronul are alte planuri.

E ceva normal. Puţin diferit, dar, în acelaşi timp, la un club mare dacă nu ai rezultate tot vor exista critici dintr-o anumită direcţie. Toată lumea era obişnuită cu asta. Poate nu este ceva normal în Estonia, dar în România cu siguranţă este!”, a declarat Joonas Tamm, potrivit presei din Estonia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri