Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Jean-Claude Billong a ajuns în Thailanda, după despărţirea de CFR Cluj

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 5 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21247224/1/billong.jpg

Jean-Claude Billong (29 de ani) s-a despărţit după doar un an de cei de la CFR Cluj. El a ales o destinaţie exotică: Muangthong, formaţie care a terminat sezonul precedent din Thailanda pe locul 4.

”O nouă provocare pentru minte. Muangthong este un club mare, iar eu sunt un jucător cu foame de victorie. Aşa că voi face tot posibilul pentru a-mi conduce echipa către succes”, a declarat Billong.

Internaţionalul camerunez, cu trei prezenţe în tricoul ţării sale, el evoluat înainte să vină la CFR în Ligue 1, la Clermont.

Anterior experienţei din Franţa, unde a adunat 16 partide, apărătorul de 1,92 metri a mai jucat în primele două ligi din Italia (39 de meciuri în Serie B şi 5 în Serie A), în Slovenia (37 de jocuri/ 3 goluri/ un assist) şi în Superliga Turciei (26 de meciuri).

Hatayspor (Turcia), NK Rudar Velenje, NK Maribor (ambele din Slovenia), Benevento Calcio, Calcio Foggia 1920 şi US Salernitana 1919 (toate din Italia) sunt celelalte echipe din cariera lui Jean-Claude Billong.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri