Ultima oră
”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur” ”Nu este doar victoria mea, ci a fotbalului spaniol”. Prima reacţie a lui Rodri după ce a devenit ”Balon de Aur”
Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile” Gică Hagi are motive de linişte. ”Împreună câştigăm meciurile”
VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur VIDEO | Spaniolul Rodri a câştigat Balonul de Aur
Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie” Mihai Rotaru, decizie finală cu privire la Costel Gâlcă. ”Am avut discuţii în Consiliul de Administraţie”
VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu” VIDEO | Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia sa. ”E greu”
VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman VIDEO | Aitana Bonmati a câştigat Balonul de Aur în fotbalul feminin a doua oară consecutiv. Ea a fost premiată de actriţa Natalie Portman

Iuliana Demetrescu va conduce meciul Cehia - Belarus, din play-off-ul WEURO 2025

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu ieri, 21:41
mail-share icon Email

Săptămâna aceasta vor loc meciurile din manşa secundă a primului tur preliminar al play off-ului UEFA Women’s Euro 2025, partida dintre Cehia şi Belarus (în tur 8-1) urmând să fie condusă la centru de către Iuliana Demetrescu.
 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21817509/1/dem.jpg

Aceasta va fi ajutată de arbitrii-asistenţi Mihaela Ţepuşă şi Roxana Ivanov, în timp ce Ana Maria Terteleac va fi cel de-al patrulea oficial. În camera VAR se vor afla Sebastian Colţescu şi Cristina Trandafir.

UEFA l-a desemnat ca observator pentru brigada de arbitri pe Esther Azzopardi, din Malta, iar Ghislaine Labbe, din Franţa, va fi delegat de joc.

Partida va avea loc marţi, 29 octombrie, pe arena Gradski din oraşul croat Velika Gorica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri