Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Istvan Kovacs, delegat din nou! Partida crucială pe care o va arbitra la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21640986/1/kovacs.jpg

Istvan Kovacs a fost delegat pentru a doua oară la EURO. Centralul careian va conduce partida dintre Turcia şi Cehia, crucială pentru calificarea în optimi.

  • Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby va concerta. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Turcia are 3 puncte după două etape, iar Cehia un singur punct, astfel că Istvan Kovacs va avea parte de un duel încins.

Arbitrul român a mai condus un meci la acest turneu final: confruntarea dintre Slovenia şi Serbia, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Prestaţia lui Istvan Kovacs, analizată la Prima Sport

Kovacs nu a avut faze grele de arbitraj, dar, ca de obicei, a acordat multe cartonaşe galbene: şase.

Prezenţi în studioul emisiunii Euro Show, Bogdan Cosmescu şi Emil Grădinescu au analizat evoluţia centralului careian.

"Un meci bun, spre foarte bun, nu a văzut două cornere. Cam despre asta ar fi vorba. Totuşi, Kovacs, într-o situaţie aş zice delicată, pentru că îl pui să arbitreze un meci la care asistă şi şeful suprem, Ceferin.

Până la urmă, a greşit şi împotriva Sloveniei, dar mai ales împotriva sârbilor cu alea două cornere", a spus Emil Grădinescu, la Prima Sport.

"Cartonaşele alea galbene, pe care le dă încontinuu pe final ... tot felul. Nu îmi place de Kovacs, nu sunt prost dispus, Doamne fereşte. Două cornere pe care nu le-a văzut, un meci uşor. A avut noroc de meci uşor, foarte bine, nu a avut nicio situaţie complicată.

Este un vot de încredere pentru el, pentru că ăsta este un meci între două (n.r. ţări din fosta Yugoslavie), e întotdeauna meci considerat de risc.

A fost o singură fază, când slovenii au cerut un penalti, dar a fost umăr la umăr clar, nu puteai să greşeşti acolo. În rest, a avut un meci simplu", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele