Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Istvan Kovacs, cel mai bun arbitru de la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21637814/1/kovacs.jpg

Istvan Kovacs a arbitrat pentru prima data la turneul final din Germania. Românul s-a aflat la centrul meciului dintre Slovenia şi Serbia.

Istvan Kovacs nu a gafat în mod flagrant şi se pare că a devenit, cel puţin până acum, cel mai bun arbitru de la EURO, la egalitate cu Marco Guida, cel care s-a aflat pe teren la duelul dintre Portugalia şi Cehia.

Spaniolii l-au notat pe Kovacs cu nota 7, exact pe care l-a primit şi Guida. De cealaltă parte, cel mai slab arbitru a fost Slavko Vincic, protejatul lui Ceferin, care a fost notat cu 2,5.

”Performanţă remarcabilă a lui Istvan Kovacs în Slovenia - Serbia. Arbitrul român a stabilit un criteriu şi a încercat să dea continuitate jocului. În repriza secundă a avut mai mult de muncă din cauza nervilor şi tensiunii din ultimele minute, însă a avut intervenţii corecte. În general, a ţinut jocul sub control.

În prima repriză i-a arătat un cartonaş galben lui Mladenovic, în minutul 25, care a avut un tackling întârziat. În repriza secundă a arătat cinci avertismente: în minutul 54 lui Lukic pentru o lovitură cu braţul, în minutul 87 lui Janza pentru tragere de timp, în minutul 92 lui Jovic pentru o împingere, în minutul 93 lui Gacinovic pentru că şi-a pierdut cumpătul, respectiv lui Vipotnik în minutul 94, pentru că a deranjat portarul”, au notat jurnaliştii spanioli.

Analiza prestaţiei lui Kovacs

După finalul meciului dintre Serbia şi Slovenia, Bogdan Cosmescu şi Emil Grădinescu au analizat prestaţia lui Istvan Kovacs.

"Un meci bun, spre foarte bun, nu a văzut două cornere. Cam despre asta ar fi vorba. Totuşi, Kovacs, într-o situaţie aş zice delicată, pentru că îl pui să arbitreze un meci la care asistă şi şeful suprem, Ceferin.

Până la urmă, a greşit şi împotriva Sloveniei, dar mai ales împotriva sârbilor cu alea două cornere", a spus Emil Grădinescu, la Prima Sport.

"Cartonaşele alea galbene, pe care le dă încontinuu pe final ... tot felul. Nu îmi place de Kovacs, nu sunt prost dispus, Doamne fereşte. Două cornere pe care nu le-a văzut, un meci uşor. A avut noroc de meci uşor, foarte bine, nu a avut nicio situaţie complicată.

Este un vot de încredere pentru el, pentru că ăsta este un meci între două (n.r. ţări din fosta Yugoslavie), e întotdeauna meci considerat de risc.

A fost o singură fază, când slovenii au cerut un penalti, dar a fost umăr la umăr clar, nu puteai să greşeşti acolo. În rest, a avut un meci simplu", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele