Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Ionuţ Radu, pe urmele lui Ianis Hagi! Inter a luat decizia finală cu privire la portarul român

Stranieri Publicat pe vineri, 18:32
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21732198/1/radu.jpg

 

 

Ionuţ Radu (27 de ani) a revenit la Inter după ce a fost împrumutat la Bournemouth.

Portarul român a avut mai multe oferte, atât din Italia, cât şi din Franţa, şi ar fi putut pleca de la Inter.

Echipe precum Sassuolo, Palermo şi Sampdoria au fost interesate de serviciile lui Ionuţ Radu, însă nicio mutare nu s-a realizat deoarece portarul voia să aibă postul de titular asigurat, iar niciuna dintre echipe nu i-a putat garanta acest aspect.

Având în vedere că perioada de mercato s-a încheiat aproape peste tot, excepţie făcând zona Golfului sau în Turcia, acolo unde este ultima zi de mercato, Radu va rămâne la Inter.

Aşa cum s-a întâmplat cu Ianis Hagi, care a ajuns la echipa a doua a celor de la Rangers, se pare că şi goalkeeper-ul român va avea aceeaşi soartă. 

Simone Inazghi i-a transmis deja lui Ionuţ Radu că nu mai intră în planurile sale şi că va fi trimis la echipa a doua a campioanei Italiei, conform presei din „Cizmă”.

  • Până acum, la nivel de seniori, Ionuţ Radu a fost legitimat doar la echipe din Italia, Anglia şi Franţa.
  • Din 2022 şi până în prezent, portarul român cotat la trei milioane de euro a bifat doar patru selecţii la naţională.
  • La campioana Italiei, Ionuţ Radu are un salariu anual de 2,2 milioane de euro, acolo unde mai are contract cu Inter până în vara anului 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele