Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic
Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!

Ionuţ Chirilă, verdict în cazul lui Dinamo. "E vorba de arta managementului"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 21 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21467868/1/chirila.jpg

Dinamo a pierdut, scor 1-0, partida cu Petrolul Ploieşti de sâmbătă seară.

Ionuţ Chirilă a analizat evoluţia "câinilor" şi nu le dă şanse de salvare de la retrogradare. Antrenorul crede că nu există altă echipă în Superligă care să practice un joc mai slab şi dă vina, pentru această situaţia, pe managementul conducerii.

”Dinamo nu e un bloc funcţional şi bâjbâie prin nişte transferuri. Se pierde timpul şi se va ajunge în pragrul retrogradării.

Când eşti cu un pas în prăpastie şi aduci 7-8 jucători, nu ai timpul necesar să faci ca echipa să joace. Dinamo nu mai are timp! Meciul cu Petrolul ne-a arătat o echipă care în acest moment e retrogradată.

Degeaba toată lumea spune că aşteaptă play-out-ul şi se înjumătăţesc punctele. Daţi-mi o echipă care are automatisme şi relaţii de joc mai slabe.

Botoşani e acolo. Trebuie să ne întrebăm cine cade. Jucătorii pot mai mult decât au arătat în perioada Burcă. Bani aruncaţi pe fereastră dintr-un sac fără fund.

E vorba de arta managementului. Să dea Dumnezeu să se salveze, dar este drumul greşit” a spus Ionuţ Chirilă, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele