Ultima oră
VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol VIDEO | Rayo Vallecano – Atletico Madrid 1-1. Andrei Raţiu e pe val în La Liga! A dat pasă de gol
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”

Ionuţ Chirilă: ”FCSB e un mic PSG”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21444191/1/chirila.jpg

De doi ani şomer, Ionuţ Chirilă continuă să fie un personaj spumos în fotbalul românesc.

Antrenorul de 57 de ani a vorbit pentru sport.ro despre FCSB şi felul în care Gigi Becali patronează echipa. Acesta a făcut şi o paralelă cel puţin interesantă, comparând liderul Superligii cu PSG.

”Dacă de nouă ani nu câştigi titlul înseamnă că greşeşti. La investiţiile pe care le faci. La jucătorii pe care poţi să-i ai. El poate să aducă orice jucător din România. FCSB încă nu are o filozofie de joc câştigătoare. Gigi are nevoie de un antrenor să-l înveţe fotbal. 

O echipă care are stabilitatea financiară a FCSB-ului, salarii, bază de antrenament şi nu câştigă titlul... FCSB e un mic PSG. O infuzie de jucători întâmplătoare care nu se leagă. Nu tot timpul e important să aduci jucători, ci să faci echipa.

Şi selecţia vine de la sine. Când echipa ajunge la un nivel înalt, selecţia nu o mai face nici Gigi, nici MM, nici Chirilă, ci echipa. Se spune că Gigi a câştigat bani cu jucători, dar câţi a pierdut? Au ajuns mulţi la FIFA. Da, s-au vândut câţiva, Chiricheş, Stanciu. Dar putea fi o altă strategie.

Gigi e orgolios, nu se lasă. E o pată de culoare pentru fotbalul românesc. Avem nevoie de un om ca Gigi şi de mai mulţi oameni cu stabilitatea lui financiară să ridice nivelul campionatului.

Dacă o echipă ca FCSB nu-l are pe Gigi, probabil dispare de pe radarul fotbalului. E bine că se creează competiţia asta cu Rapid, Craiova, CFR”, a spus Ionuţ Chirilă, conform sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele