Ultima oră
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament

Ionuţ Chirilă a analizat prestaţia lui Radu Drăguşin din partida cu Manchester United

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 16 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21462263/2/ionut-chirila.jpg

Radu Drăguşin a debutat, duminică, în Premier League. Ange Postecoglou l-a introdus pe finalul partidei terminate de Tottenham la egalitate, 2-2, cu cu Manchester United.

Manchester United a început excelent meciul de pe Old Trafford, cu un gol marcat în minutul 3, de Rasmus Hojlund. În minutul 19 londonezii au egalat prin Richarlison, care a primit de la Pedro Porro. Gazdele au terminat prima repriză în avantaj, după golul lui Marcus Rashford, din minutul 40.

Tottenham a egalat imediat după startul reprizei secunde, prin Rodrigo Betancur, în minutul 46 şi acesta a fost scorul final.

Drăguşin a fost introdus în mintul 85, în locul lui Oliver Skipp. Situaţia era complicată în acel moment, deoarece United avea o lovitură liberă din marginea careului. Bruno Fernandes nu a reuşit însă să schimbe tabela.

Fundaşul român a făcut primele atingeri în Premier League şi nu a comis nicio eroare în cele aproximativ 10 minute petrecute pe ”Old Trafford”. Totuşi, United putea câştiga toate cele trei puncte, la una din ultimele faze, când Hojlund a ratat singur cu portarul.

Ionuţ Chirilă a analizat faza respectivă şi a explicat de ce Drăguşin nu a avut vreo vină la ocazia atacantului echipei de pe Old Trafford.

”Nici vorbă de o eventuală a lui Drăguşin care vine perfect în marcaj cu Hojlund:

1.Dacă Drăguşin, în momentul centrării plecate din piciorul lui Garnacho, ar fi plecat brusc (printr-o schimbare de direcţie în care cu siguranţă ar fi pierdut o secundă care ar fi putut fi fatală în încercarea de a strânge spre McTominay) ar fi riscat enorm pentru că nu avea cum să anticipeze intensitatea centrării care ar fi putut să ajungă pe capul lui Hojlund.

2. Este vina lui Udogie, care nu îi ia faţa lui McTominay prin stânga lui şi se furişează efectiv în spatele lui, lăsându-l liber ca pasărea cerului să faca extensia în aer şi să lovească nestingherit cu capul.

3. La cum curge faza şi la dinamica ei, jucătorul de aici din lateral trebuia sa vină şi să strângă la Antony, Udogie la McTominay si Drăguşin la Hojlund.

Se vede din plecare că centrarea lui Garnacho nu era o centrare de colţul scurt. Se vede din largheţea mişcării şi din biomecanica lovirii balonului.

4. Uitaţi-vă la momentul centrării: ce să caute Drăguşin la McTominay, care era în spatele lui la metri buni de el!”, a spus Ionuţ Chirilă pentru iAMsport.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri