Ultima oră
Dublă Ferrari la GP-ul Statelor Unite. Max Verstappen a profitat de penalizarea lui Lando Norris Dublă Ferrari la GP-ul Statelor Unite. Max Verstappen a profitat de penalizarea lui Lando Norris
VIDEO | FC Barcelona - FC Sevilla 5-1. Un nou recital catalan în La Liga VIDEO | FC Barcelona - FC Sevilla 5-1. Un nou recital catalan în La Liga
Basarab Panduru, nemilos cu Dinamo după derby: ”Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, nemilos cu Dinamo după derby: ”Tot meciul nu reuşeşti să dai un şut pe poartă!” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma - Inter Milano 0-1. Lautaro Martinez a devenit cel mai bun marcator non-italian din istoria ”nerazzurilor” VIDEO | AS Roma - Inter Milano 0-1. Lautaro Martinez a devenit cel mai bun marcator non-italian din istoria ”nerazzurilor”
Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!” | VIDEO

Antrenorul lui Dinamo a făcut plecăciune în faţa FCSB-ului: ”A jucat atâtea meciuri în Europa, au acumulat experienţă!” | VIDEO
A marcat ca Zlatan cu Dinamo şi i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu: ”Avem goluri şi pentru Rangers, pentru toţi!” | VIDEO

A marcat ca Zlatan cu Dinamo şi i-a transmis un mesaj lui Mircea Lucescu: ”Avem goluri şi pentru Rangers, pentru toţi!” | VIDEO

Ionel Dănciulescu ştie cum poate câştiga Dinamo derby-ul cu FCSB

Dinamo Publicat de Tudor Moisa ieri, 19:52
mail-share icon Email

Dinamo şi FCSB se vor întâlni, duminică, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Superligă. Derby-ul va putea fi urmărit la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, toate golurile şi fazele importante vor apărea pe site-ul PrimaSport.ro în timp real.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21808237/1/cfr-cluj-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-27-07-2019-1.jpg

Ionel Dănciulescu a prefaţat mult aşteptatul derby şi a dat un verdict clar. Fostul atacant este de părere că Dinamo se va putea impune dacă defensiva va funcţiona fără greşeală.

De asemenea, Dănciulescu a spus despre derby că este mult mai echilibrat decât precedentele şi speră ca Denis Politic să facă un meci foarte bun.

"Cu siguranţă, stadionul va fi plin, suporterii vor fi alături de echipă. Văd un echilibru cum nu a mai fost în ultimele partide dintre cele două echipe. Îmi place foarte mult cum arată Dinamo în momentul de faţă, e o echipă total schimbată faţă de sezoanele trecute. Dinamo are o şansă destul de mare de a câştiga partida din această seară.

Sper ca Politic să facă o partidă bună şi, de ce nu, şi Selmani, care este un alt jucător faţă de campionatul trecut. Atenţie mare la foarte mulţi jucători din echipa FCSB-ului, pentru că e o echipă bună, o echipă în formă, îl au şi pe cel mai important jucător al campionatului, pe Olaru.

Dinamo e o echipă care marchează, dar trebuie să rezolve un pic şi faza defensivă, pentru că e o echipă care şi primeşte foarte multe goluri. De asta, trebuie să facă faza defensivă aproape la perfecţiune", a declarat Ionel Dănciulescu, conform sport.ro.

Pronosticurile date de Laurenţiu Reghecampf şi Giani Kiriţă

Pe lângă Ionel Dănciulescu, zilele trecute au vorbit despre derby Laurenţiu Reghecampf şi Giani Kiriţă.

Dacă tehnicianul este sigur că FCSB se va impune, Giani Kiriţă este ferm convins că Dinamo va câştiga cu 3-1.

”Din punctul meu de vedere, FCSB are prima şansă. Şi n-am cum să nu ţin cu echipa care îmi este în suflet. Eu cred că FCSB va câştiga fără niciun fel de problemă”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

”E cel mai aşteptat derby din România. Ăsta este unicul derby. Eu vorbesc de Dinamo - Steaua (n.r. FCSB), pentru că am jucat împotriva Stelei, deci pentru mine e Dinamo - Steaua.

Dinamo a început foarte bine anul acesta. Arată bine şi jucătorii se bat pentru orice minge. Unitatea de grup se vede. Stadionul va fi plin. Vom bate cu 3-1, ca să stăm cu toţii liniştiţi. Dinamo va câştiga.

Din păcate derby-urilor au fost dureroase în ultimii ani. A câştigat mai multe FCSB. Acum va fi mult mai echilibrat, pentru că Dinamo se bate pentru fiecare minge”, a declarat Giani Kiriţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele