Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

”Într-o săptămână am reuşit să stricăm ce am reuşit în câteva luni bune”. Alex Ioniţă, afectat de eşecul cu Voluntari

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21417234/1/ionita.jpg

FC Voluntari a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti. Într-un meci din etapa a 19-a a Superligii. Este a patra înfrângere stagională pentru giuleşteni.

Extrem de dezamăgit, Alex Ioniţă consideră că ultimele meciuri au stricat tot ce s-a făcut până acum în acest sezon la Rapid.

”Într-o săptămână am reuşit să stricăm ce am reuşit în câteva luni bune. Nu pot să găsesc un răspuns, mă simt foarte dezamăgit.

Mă doare foarte tare, dar au perfectă dreptate. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor şi la tot ceea ce înseamnă Rapid, să nu mai jucăm precum cu ”U” Cluj în a doua repriză şi cu Botoşani.

E vorba de formă, de moment, de încredere. Suporterii ne-au susţinut, dar când Voluntari avea 2-0 parcă nici nu mai puteai să alergi. Când ai tăi te huiduie, e greu, dar au dreptate”,
a fost reacţia lui Ioniţă, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele