Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

Interes scăzut pentru meciul dintre FCSB şi UTA Arad. Câte bilete s-au vândut

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21719229/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023-1.jpg

FCSB şi UTA Arad se vor duela, astăzi, de la ora 21:30. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Campioana României a jucat în Ghencea primele meciuri din acest sezon, dar partida cu UTA Arad a fost mutată pe "Arcul de Triumf", din cauza gazonului prost de pe stadioul "Steaua".

Totuşi, interesul este unul scăzut pentru meciul din această seară, deşi, în urmă cu doar trei zile, FCSB s-a calificat în faza princiaplă din Europa League. Conform GSP, până în această dimineaţă s-au vândut doar 4700 de bilete.

Se pare că partida nu se va juca cu casa închisă, arena având o capacitate de 7500 de locuri. Rămâne de văzut câte bilete se vor mai vinde până la ora meciului din această seară, dar interesul pentru duelul cu formaţia din Arad este unul scăzut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele