Ultima oră
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”
Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu” Fostul antrenor a lui Real Madrid a văzut ultimele meciuri ale madrilenilor şi a tras concluzia. „Nu înţelege că trebuie să muncească din greu”
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe tricolori la hotel, după antrenamentul oficial din Cipru
Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară Preţuri exorbitante pentru biletele la faza finală a Cupei Davis, unde Rafael Nadal va juca pentru ultima oară

Insulte rasiste în campionatul saudit. Aaron Boupendza, victimă ca urmare ratării unui penalty

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21109406/1/bou.jpg

Aaron Boupendza, atacantul clubului saudit din prima ligă Al Shabab, a anunţat vineri că a fost ţinta unor insulte rasiste, pe contul său de Twitter, după ce a ratat un penalty pentru echipa la care evoluează.

Internaţionalul gabonez de 26 de ani a ratat joi un penalti, în meciul pe care Al Shabab l-a disputat în deplasare cu Al Ittihad, în cadrul Saudi Professional League. Evenimentul s-a petrecut în minutul 89 al partidei, la scorul de 1-1, iar adversarii au reuşit să înscrie golul victoriei în minutele de prelungire.

Vinerea aceasta, Aaron Boupendza a dezvăluit mesajele rasiste a căror ţintă a fost pe Twitter, după meci. "Am făcut o greşeală. Ştiu asta şi îmi asum întreaga responsabilitate. Nu caut scuze. Dar este normal să primim astfel de mesaje? Iubesc acest club, dau totul. Uneori străluceşti, alteori te prăbuşeşti. Asta e viaţa, ăsta e sportul. Dar nimic nu justifică rasismul. Niciodată”, a scris el pe contul său de Twitter.

În ultimele săptămâni, Memphis Depay a făcut un apel la unitate pe reţelele de socializare pentru a lupta împotriva rasismului, după ce Romelu Lukaku fusese ţinta unor scandări rasiste în Italia.

mail-share icon Email
viewscnt