Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Încă o surpriză în play-off-ul Cupei României! FCU Craiova, eliminată de o formaţie din Liga 3

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/21715673/1/unirea-alba.jpg

FCU Craiova continuă seria nefastă. Oltenii au fost eliminaţi la loviturile de departajare de Unirea Alba Iulia, din Liga 3.

Bălan a reuşit să deschidă scorul în startul partidei, iar Fetiţa a egalat în actul secund. A fost 1-1 după 120 de minute.

Încă o formaţie din Liga 3 în grupe

Sănătatea Cluj a promovat în Liga 3 în 2005, iar de atunci evoluează constant în al treilea eşalon. În ultimii ani, formaţia ardeleană a produs mai multe surprize în Cupa României şi a ajuns de două ori în optimi (2008, 2020) şi de patru ori în 16-imi (2010, 2012, 2014, 2018).

Sănătatea Cluj a trecut în precedentele runde de Viitorul Sîntimbru, Viitorul Cluj şi Gloria Bistriţa cu acelaşi scor, 4-1.

În alte două partide disptuate în play-off-ul Cupei României, ACSM Reşiţa a învins-o pe FC Bihor, scor 3-1, iar Râmnicu Vâlcea a trecut de Minaur Baia Mare, scor 3-2. Astăzi se mai disputa si duelul dintre Dumbrăviţa şi Petrolul Plioieşti.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele