Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial VIDEO | Farul - Sepsi 2-1. Denis Alibec a fost providenţial
Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon Lando Norris a câştigat Singapore Grand Prix. Este a treia sa victorie din acest sezon
Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş Nu e Tony! Un alt antrenor demis în acest sezon din Superliga e aproape să o preia pe FC Argeş
Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa” Schimbări majore la FCSB pentru primul meci din faza principală a Europa League. ”Nu o să mai jucăm aşa”
VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut VIDEO | Enea Bastianini a câştigat GP-ul din Emilia-Romagna. Francesco Bagnaia a căzut
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea

Încă o despărţire la FCSB. Jucătorul a fost cedat la altă formaţie din România

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21474816/1/george.jpg

George Gogescu (18 ani) nu a fost păstrat în lotul celor de la FCSB. Tânărul mijlocaş a fost cedat în Liga 2, la Concordia Chiajna, sub formă de împrumut.

Gogescu a bifat deja primul meci la ilfoveni, în amicalul câştigat la scor, 5-1, cu CSM Alexandria.

Mijlocaşul a bifat doar o repriză la FCSB, într-un meci din grupele României, contra celor de la FC Bihor, club din Liga 3.

  • Gogescu este cotat de Transfermarkt la suma de 50.000 de euro.

Pleacă şi Compagno!

Gigi Becali îşi doreşte să îl vândă definitiv pe Andrea Compagno. Sosit în vara anului 2022 pentru 1,5 milioane de euro, italianul va fi cedat în schimbul sumei de doar 150.000 de euro.

Cei de la iAMsport scriu că atacantul a ales să evolueze în Turcia, la Konyaspor, formaţie unde este legitimat şi Alexandru Cicâldău.

”Avem trei oferte pentru Compagno. Una din Kazahstan, una din Ungaria şi una din Turcia. Acum să-şi aleagă el, unde vrea el. Eu l-aş da în Kazahstan, unde ăia dau mai mulţi bani, dar dacă el nu vrea să plece acolo, eu nu îl oblig. Rămâne ca el să aleagă.

Din Kazahstan e vorba de o ofertă de 250.000 de euro. În Ungaria mi se pare că 300.000 şi 150.000 de la turci. Konyaspor? Konya, Monya, nu ştiu eu. Nu m-a interesat aşa tare, am zis să îşi aleagă una dintre ele.

Compagno nu va face deplasarea la Craiova. El a cerut să se antreneze la sală, nu să iasă la antrenament. Cu alte cuvinte a zis: 'Mă pregătesc de plecare, ce rost are să fac vreo accidentare?'. Ce rost are dacă nu joacă? Noi avem acum atacant, ce ne mai interesează?”, a explicat recent Gigi Becali, patronul de la FCSB, pentru sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele