Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Înaintea meciului cu Ţările de Jos, naţionala României s-a antrenat la Academia lui Bayern

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21651190/1/ant.jpg

Pentru că s-au antrenat şi au jucat deja la acest EURO pe arena din München, conform regulamentului UEFA, tricolorii au mers pentru antrenamentul oficial de luni, înaintea duelului cu Ţările de Jos, la Bayern Campus.

Încă din 2017, baza situată la 15 minute de stadion a devenit casa echipelor de juniori (U9-U19) şi de fotbal feminin ale lui Bayern. 30 de hecatare cu 8 terenuri de fotbal şi facilităţi excelente. Asta au găsit jucătorii naţionalei la antrenamentul oficial, anunţă frf.ro.

https://i0.1616.ro/media/2/2701/33670/21651130/1/edi1.jpg

A fost ultima repetiţie înaintea optimei de finală cu Ţările de Jos şi ultimul prilej al lui Edward Iordănescu şi al staff-ului său de a lucra planul tactic pentru jocul contra batavilor.

România – Ţările de Jos se joacă marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), pe arena de 66.000 de locuri din München.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri