Ultima oră
VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului VIDEO | Gloria Buzău - Hermannstadt, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în „subsolul” clasamentului
VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Oţelul, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul surprizelor din Superliga
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”

Impresarul Florin Vulturar, detalii despre transferul lui David Ankeye la FCSB. ”Probabil că jucătorul ar vrea să vină în România”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 21 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21677136/1/profimedia-0866262235.jpg

În ultima perioadă s-a vorbit despre posibilul transfer al lui Ankeye la FCSB. Totuşi, se pare că sunt şanse foarte mici ca mutarea să aibă loc.

Impresarul Florin Vulturar a explicat că FCSB nu a făcut o ofertă pănă în acest moment pentru atacantul celor de la Genoa.

„Cu Ankeye a rămas oarecum în stand-by, vedem ce va fi. Am văzut că a ieşit în presă cu el, dar în momentul de faţă nu e nimic concret. S-a făcut o ofertă înainte de a ajunge la Genoa şi eram aproape să-l aducem, dar a rămas aşa.

La momentul ăla am propus 800.000 de euro pentru un transfer definitiv la FCSB şi după aia l-a luat Genoa cu 2,7 milioane de euro. Dacă Genoa a dat 2,7 milioane, eu zic că merita 800. Dacă vom relua cred că va fi împrumut cu opţiune de cumpărare, dar în momentul de faţă nu e nimic concret. Au fost doar nişte tatonări.

Probabil că jucătorul ar vrea să vină în România, la Genoa a jucat destul de puţin, câte 15-20 de minute pe final de meci. Nici Genoa nu este dispusă 100% să-l cedeze, ei au doi atacanţi, el ar fi a treia variantă. Rămâne deschisă pista”, a declarat Florin Vulturar pentru Fanatik.

 

La sfârşitul anului 2023, finanţatorul FCSB-ului declara că a început negocierile cu Sheriff Tiraspol pentru atacantul central, David Ankeye. Preţul solicitat de clubul din Republica Moldova ajunsese la 1,1 milioane de euro, însă Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis să renunţe la transferul nigerianului.

Între timp, Ankeye a ajuns la Genoa, pentru care a bifat 6 partide în sezonul viitor, iar latifundiarul din Pipera este foarte aproape să îl aducă la FCSB, conform Fanatik. Nigerianul ar putea ajunge la gruparea bucureşteană sub formă de împrumut, cu opţiune de transfer definitiv.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Ankeye, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele