Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

IBA a reacţionat! Decizia spectaculoasă luată după partida dintre Angela Carini şi Imane Khelif

JO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21690942/1/profimedia-0895019399.jpg

În competiţia de box feminin de la Jocurile Olimpice, italianca Angela Carini a abandonat după doar 46 de secunde în meciul cu Imane Khelif, din Algeria, sportivă care a fost descalificată anul trecut de la Campionatul Mondial din cauza nivelului ridicat de testosteron.

Carini a fost lovită de două ori de adversara sa în runda inaugurală, înainte de a abandona concursul după ce a vorbit cu echipa ei. Tânăra de 25 de ani a căzut în genunchi şi a plâns în ring după ce a luat decizia.

Comitetul Olimpic a fost aspru criticat pentru că i-a permis lui Imane Khelif să participe la Paris, iar Federaţia Internaţională de Box a luat, astăzi, o decizie istorică.

Umar Kremlev o acuză pe Khelif că trişează, iar preşedintele IBA a decis să îi acorde Angelei Carini 100.000 de euro, sumă pe care ar fi câştigat-o italianca dacă ar fi cucerit aurul olimpic. 50.000 de euro vor ajunge la Carini, iar cealaltă jumătate va fi împărţită de antrenorul ei şi de Federaţia Italiană de Box.

”Nu puteam să-i văd lacrimile. Nu rămân indiferent la astfel de situaţii şi pot să vă asigur că protejăm fiecare sportiv. Nu înţeleg de ce boxul feminin e ucis! Doar sportivele care îndeplinesc criteriile ar trebui să intre în ring, pentru siguranţa tuturor”, a punctat Umar Kremlev, într-un comunicat de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele