Ultima oră
Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO Favoritele în lupta la titlu în Superliga. Echipa cotată surprinzător! „Ce transferuri a făcut?” | EXCLUSIV VIDEO
”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare ”Să vedem dacă primim”. Florin Maxim a anunţat dacă Corvinul are drept de promovare
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”

Ianis Hagi, lovit serios la cap. Nevoit să joace încă din primele minute bandajat

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe marți, 19:17
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21652593/1/profimedia-0886678134.jpg

România întâlneşte Olanda într-un duel ce face parte din optimile de finală de la EURO 2024. Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul PrimaSport.ro.

În minutul 3, Dumfries l-a lovit neintenţionat în cap pe Ianis Hagi. Jucătorul nostru a fost bandajat şi a putut continua.

Reprezentativa României a reuşit o performanţă istorică, la Campionatul European din Germania, reuşind calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Tricolorii au remizat în ultima etapă a grupelor cu Slovacia, scor 1-1, iar Ucraina a terminat la egalitate cu Belgia, scor 0-0.

România a încheiat grupa E pe primul loc. Echipa naţională a mai trecut de grupele Campionatului European o singură dată până acum, în 2000, când a înregistrat şi cea mai bună performanţă, ajungând în sferturile de finală.

La ediţiile din 1984, 1996, 2008 şi 2016 s-a oprit în grupe. La celelalte ediţii ale competiţiei continentale tricolorii nu s-au calificat.

De cealaltă parte, Olanda a reuşit calificarea din grupa D de pe locul 3, în care au adunat 4 puncte. Din grupa D au mai făcut parte Austria, care a reuşit calificarea din postura de lider, Franţa, care a terminat pe locul secund şi Polonia, naţională ce nu a reuşit să meargă mai departe.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri