Ultima oră
Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!” Gigi Becali s-a săturat de atitudinea jucătorului său: „O să vorbesc cu el. O să-i zic că e război!”
Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă” Bomba momentului în Superliga! Denis Drăguş la Rapid? Marius Şumudică a făcut anunţul: „E prima variantă”
Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump Top-5 Parfumuri Accesibile Care Miros Scump
Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment” Şedinţă de urgenţă la CFR Cluj! Neluţu Varga schimbă foaia după înfrângerea cu UTA: „Cine nu poate, reziliem! A fost ultimul avertisment”
Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a răbufnit după ce a fost acuzat de agentul jucătorului: „El e prieten cu jucătorii şi se dă impresar” | VIDEO EXCLUSIV
Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult” Răzvan Lucescu, dezamăgit după ce a pierdut derby-ul Salonicului cu Aris: „Mă aşteptam la mai mult”

Godberg Cooper a plecat de la UTA. Transferul a fost profitabil pentru arădeni

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21510285/1/cooper.jpg

UTA Arad a anunţat despărţirea de Godberg Cooper, luni.

Atacantul a ajuns de câteva zile la Tobol, formaţie din prima ligă din Kazakhstan, fiind şi pe bancă la partida cu Ordabasy de duminică, dar un anunţ oficial a venit abia în cursul zilei de luni.

În vârstă de 26 de ani, atacantul a evoluat în 23 de partide, în toate competiţiile, pentru UTA, reuşind 3 goluri şi o pasă decisivă, în stagiunea actuală. Înainte să ajungă la Arad, Cooper a mai jucat în România la Chindia, în sezonul precedent.

 

Cei de la UTA s-au bucurat de o sumă de bani pentru transfer, conform anunţului făcut de Alexandru Meszar, unul din conducătorii formaţiei din Arad. De asemenea, un procent de 15% din drepturile federative a fost păstrat.

Cooper nu a plecat liber, ci pe acord de transfer, dar nu vă pot spune suma. În schimb, avem, în continuare, procente din drepturile federative ale jucătorului. Avem 15% dintr-un viitor transfer”, a dezvăluit Meszar, pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele