Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

GO Scholarship, programul dedicat performanţei sportive şi educaţionale, şi-a selectat un lot nou de 75 de sportivi

Special Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21686676/1/special.jpg

GO Scholarship, programul dedicat performanţei sportive şi educaţionale, care reuneşte unii dintre cei mai buni specialişti din sportul românesc şi care are ambiţia de a lansa viitorii sportivi olimpici români, şi-a selectat un lot nou de 75 de talente. Fondatorii programului au dorit să marcheze momentul cu vizionarea în direct a ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, pe 26 iulie.

GO Scholarship, programul dedicat performanţei sportive şi educaţionale, a selectat 39 de sportivi titulari şi alţi 36 în lot extins, în urma selecţiei care s-a întins pe trei luni, dintr-un total de 94 de sportivi evaluaţi.

Etapa de selecţie a început pe 22 aprilie şi s-a încheiat în urmă cu o lună. A fost o etapă de evaluare de către echipa de specialişti GO a celor 94 de sportivi înscrişi şi validaţi, cu vârste între 14 şi 16 ani. În cele trei luni, sportivii şi sportivele s-au familiarizat cu programul, au avut ocazia să dea măsura implicării şi dorinţei de a face parte din GO pe termen lung.

„Suntem încântaţi să urăm bun venit noilor sportivi care s-au alăturat GO Scholarship. Aceşti tineri reflectă diversitatea de discipline şi potenţialul enorm al sportului românesc. Prin intermediul programului nostru, ne angajăm să le oferim sprijinul necesar pentru a-şi atinge obiectivele şi a-şi dezvolta abilităţile într-un mediu dedicat creşterii şi performanţei”, a declarat Virgil Stănescu, fost căpitan al naţionalei de baschet a României, actualmente preşedinte al Sports HUB şi co-fondator GO Scholarship.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele