Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Gloria Bistriţa – ESBF Besancon 31-23, în primul meci la Trofeul ”Poarta Transilvaniei”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 16 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21704330/1/glo.jpg

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a învins, vineri, formaţia franceză ESBF Besancon, scor 31-23 (16-14), în prima semifinală a Trofeului ”Poarta Transilvaniei”, pe care îl găzduieşte. În cea de-a doua se vor duela Gloria Buzău şi echipa ungară Mosonmagyaróvári KC.

Sâmbătă se vor juca finalele, pentru locul 3 între ESBF Besancon şi învinsa din a doua semifinală, respectiv pentru trofeu, între Gloria Bistriţa şi Mosonmagyaróvári KC sau Gloria Buzău.

Pentru Gloria Bistriţa urmează primul meci oficial al sezonului, la turneul din Supercupa României, la Piteşti, în 22-23 august. În 22 august se vor confrunta Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa şi CSM Bucureşti – Dunărea Brăila, iar în 23 august sunt programate finalele pentru locul 3 şi pentru trofeu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele