Ultima oră
E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”

E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”
S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză
Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu
Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt
Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc

Giovanni Becali i-a dat replica lui Ianis Hagi

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21725741/1/profimedia-0054794696.jpg

Situaţia lui Ianis Hagi la Rangers este în continuare incertă. Fotbalistul român evoluează la echipa secundă a clubului scoţian şi nu a fost încă vândut sau împrumutat.

Astfel, în ultimul timp, Giovanni Becali a avut mai multe intervenţii în presă şi a încercat să clarifice situaţia lui Ianis Hagi. Totuşi, acest lucru nu i-a picat bine internaţionalului român, iar astăzi a postat un mesaj pe o reţea de socializare.

Ianis Hagi a scris că Giovanni Becali nu este agentul său şi i-a rugat pe jurnalişti să nu mai folosească declaraţiile agentului ca fiind ale impresarului său.

Acum a venit şi replica lui Giovanni Becali. Impresarul a spus că niciodată nu s-a dat drept agentul lui Ianis şi că mereu i-a luat apărarea.

"Doamne fereşte. Eu am vorbit doar spre binele lui. Niciodată nu am pretins ca sunt impresarul lui. Mereu i-am luat apărarea şi atât, nimic mai mult", a spus Giovanni Becali, confrom iAMsport.ro.

Postarea lui Ianis Hagi

"Cu tot respectul pentru presă şi ca să clarific, vă rog încetaţi să mai citaţi declaraţiile lui Giovanni Becali ca fiind ale agentului meu sau ale mele. Nu este agentul meu. Mă aflu sub contract cu Actalent de peste patru ani şi sunt singurele persoane care mă reprezintă şi vorbesc în numele meu", este mesajul postat de Ianis Hagi pe Instagram.

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21725741/2/whatsapp-image-2024-09-07-at-4-28-04-pm.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele