Ultima oră
Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV Constantin Zotta nu a mai suportat acuzaţiile aduse de Dan Şucu şi a răbufnit: „A coborât prea mult nivelul! Să facă şi el măcar 10% din ce am făcut noi!” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania VIDEO | Valencia - Las Palmas 2-3. Spectacol în duelul codaşelor din Spania
Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”

Denis Alibec, la pământ după umilinţa cu Rapid: ”E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea!”
Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei Etapa din Serie A s-a terminat cu un succes clar al Monzei pe terenul Veronei
VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea” VIDEO | Gică Hagi, confuz şi dărâmat după umilinţa cu Rapid. ”E o situaţie grea”
Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică:  ”Nu are cine să vină de pe bancă!”  | VIDEO EXCLUSIV

Basarab Panduru, uluit după ce Gică Hagi a fost umilit de Şumudică: ”Nu are cine să vină de pe bancă!” | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali vrea 15 milioane de euro pe el! „Credeam că e bun, dar nu aşa”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu ieri, 11:30
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21808915/1/profimedia-0771643103-1.jpg

 

 

Gigi Becali şi-a lăudat jucătorii în stilul caracteristic, după victoria cu Dinamo şi i-a setat preţul unuia dintre jucătorii care au decis partida.

FCSB s-a impus cu 2-0 în derby-ul cu Dinamo, graţie reuşitelor lui Daniel Bîrligea şi Alexandru Musi. Astfel că, după etapa 13, FCSB a urcat pe loc de play-off şi se află la 7 puncte de primul poziţie, ocupatpă de ”U” Cluj.

Daniel Bîrligea a marcat din nou un gol important pentru FCSB şi se află la a 4-a reuşită în tricoul „roş-albaştrilor”, lucru care nu a trecut neobservat de Gigi Becali. Patronul campioanei României l-a lăudat pe atacantul adus de la CFR şi consideră că prin execuţia sa acrobatică a schimbat soarta meciului.

”Nici nu poţi să-l pui la îndoială pe Mircea Lucescu (n.r.- că nu l-a convocat pe Bîrligea la naţională). Eu cred că e un gol de mare atacant, iar atunci ai nevoie de astfel de jucători. Poate rămânea 0-0. A dat golul ăsta, s-a schimbat situaţia.”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali vrea 15 milioane de euro pe Bîrligea

Gigi Becali l-a tot lăudat pe Bîrligea de când a venit la FCSB, iar patronul formaţiei bucureştene a spus în urmă cu 2 săptămâni că nu s-ar mira dacă o formaţiei i-ar plăti clauza de reziliere de 15 milioane de euro.

Bîrligea nu ştiam că e atât de bun. Mă uimeşte. Credeam că e bun, dar nu aşa. Să dai gol meci de meci? Aleargă, face pressing, e agresiv, apoi când primeşte el mingea, dă gol.

Are clauză 15 milioane, o echipă mare poate da oricând banii. Noi nu am mai avut la Steaua (n.r.- FCSB) un astfel de atacant”, a declarat Gigi Becali.

  • Atacantul de 24 de ani este cotat la 2 milioane de euro, conform Transfermarkt.com
  • 4 goluri în 6 partide a reuşit Bîrligea în tricoul FCSB-ului
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele