Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Gigi Becali, show la televizor! "Acum sunt 9 puncte, la final o să fie 16! Rapid? 4-0!"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 8 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21486443/1/gigi-becali-print.png

FCSB este lider în Superligă, după 24 de etape, la 9 puncte în faţa urmăritoarelor CFR Cluj şi Rapid.

Miercuri, Gigi Becali a vorbit despre situaţia din Superligă şi a oferit previziunile finalului de campionat în stilul caracteristic.

Finanţatorul de la FCSB crede că echipa sa nu va avea vreo emoţie în drumul spre titlu. Becali a spus că FCSB va câştiga cu 4-0 următoarea partidă cu Rapid şi va termina la aproximativ 16 puncte în faţa următoarei clasate.

"Locul doi va fi CFR, aşa cred eu. Locul 3 e posibil Craiova sau Rapid, depinde ce fac ei acum. (n.r. sunt cinci puncte între Rapid şi Universitatea Craiova) E mai greu atunci. Locul 2 va fi CFR, locul 3 Rapid şi locul 4 Craiova sau Farul.

Niciuna (n.r. cine se luptă cu FCSB la titlu)! Se înjumătăţesc 18 puncte, 17 puncte sau 16 ... o să fie 8. O să fie 16, mă, la final! Acum sunt 9 puncte, la final o să fie 16 ... sau 15, na! Îi spulberăm! Sunt trei elemente clare: jocul echipei, asta contează cel mai mult, diferenţa de puncte şi programul foarte uşor al nostru, singurul joc mai greu este cu Sepsi. Rapid? 4-0!" a spus Gigi Becali, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele