Ultima oră
Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul" Un rapidist convins este sigur după meciul din Giuleşti! "Câştigă campionatul"
Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă" Un antrenor din Superligă, impresionat de jocul prestat de "U" Cluj! "Indiferent ce echipă ar fi fost în faţa lor, aseară nu avea nicio şansă"
Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român Andrei Raţiu, prestaţie senzaţională! Nota primită de fundaşul român
Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon Alisson, revoltat de numărul mare de meciuri care se dispută într-un sezon
”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO

”Mănânc tofu pane, nu se mai mănâncă caşcaval!”. Chipciu, fabulos după ce ”U” a dat de pământ cu Rapid | VIDEO
”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

”Au fost daţi la o parte, dar tot ei fac treabă!”. Basarab Panduru aplaudă echipele de pe podium din Superligă | VIDEO EXCLUSIV

Gigi Becali s-a enervat teribil în direct la Prima Sport! | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 9 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21697755/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

FCSB a învins-o pe Farul, scor 3-2, vineri seară.

Campioana României a marcat golul victoriei după un penalty acordat în mod controversat. Iniţial, centralul Istvan Kovacs nu dictase nimic, dar a fost chemat de Vidican la margine să revadă faza.

Imediat după finalul meciului, Basarab Panduru a spus, în cadrul emisiunii Fotbal Show, că nu trebuia dictat penalty. Când a aflat declaraţia fostului mare fotbalist, Gigi Becali a răbufnit la Prima Sport.

Finanţatorul de la FCSB s-a enervat şi este de părere că toată lumea are o problemă cu el, motiv pentru care Basarab Panduru a dat verdictul respectiv.

"Ce întrebare, auzi, dacă e penalty. Intervine VAR-ul, vede şi Kovacs de 100 de ori şl voi întrebaţi dacă e penalty. Ce întrebare este asta? Eu nu înţeleg ce întrebare este asta. Cum adică dacă e penalty? Aici nu avea ce să interpreteze, aici l-a călcat şi cu asta basta.

Hai să vă spun care e treabă, de exemplu, Basarabu a spus că e penalty. (n.r. Panduru a spus că nu e penalty) Bine, nu ştiam că este împotriva mea şi el. Toţi sunteţi împotriva mea, normal, dacă era invers toată lumea spunea că e clar ca lumina zilei. Asta e situaţia, aşa e lumea, eu nu mă supăr. Oamenilor pot să le schimb eu mentalitate?

Ei au ce au împotriva mea şi cu asta, basta. Îl calcă pe picior, ce vrei mai mult? Dădea vreodată Kovacs penalty ...", a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele