Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Gigi Becali nu îl mai vrea pe Edi Iordănescu selecţioner. Pe cine propune în loc

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21311988/1/gigi-becali-conferinta.png

Gigi Becali este nemulţumit de prestaţia lui Edi Iordănescu la echipa naţională şi propune un nou selecţioner. Alegerea patronului de la FCSB este Gică Hagi.

Becali este de părere că ”Regele” ar putea să rămână la cârma celor de la Farul Constanţa, în timp ce conduce prima reprezentativă.

"Hagi e singurul om care poate să reinventeze naţionala, e geniu şi îi şi mănâncă (n.r. pe jucători). Hagi îi mănâncă direct dacă nu joacă. Hagi nu acceptă <<Hai să ne apărăm 5-4-1>>

Nu ai văzut când l-a pus pe Rednic la echipă, a venit în cap, s-a distrus. După abia a redresat echipa. Gică are o echipă pe care numai el poate să o ţină sus. Aia nu e o echipă de mare valoare.

Dacă vine un alt antrenor acolo, echipa se duce pe locul 9. (n.r. Hagi selecţioner şi antrenor la Farul?) Da, să facă aşa. Eu sunt de acord” , a declarat Gigi Becali, pentru cei de la Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri