Ultima oră
LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | Franţa - Belgia, ASTĂZI, de la 19:00. Echipele de start
Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua Fostul dinamovist Dani Iglesias a semnat cu CSA Steaua
Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!” Florin Prunea a reacţionat surprinzător, atunci când a văzut noul echipament al celor de la FCSB. ”Top!”
E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga E gata! Ladislau Boloni pleacă de la Metz şi ar putea reveni în Superliga
Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania Transfer interesant la Gloria Buzău. Nou-promovata a adus un jucător format la un club important din Spania
Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel Sezonul vitezei în coastă continuă cu Memorialul Werner Hirschvogel

Gigi Becali, înnebunit de jucătorul de la FCSB. „Nu îl scoate nimeni din echipă. Nici Mbappe sau Maradona”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe joi, 20:40
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21646022/2/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de transferurile făcute în acestă vară şi a lăudat unul dintre jucătorii veniţi de curând.

FCSB se află în cantonamentul din Olanda, acolo unde se pregăteşte pentru startul noului sezon din Superliga, dar şi pentru primul meci din preliminariile Champions League cu Virtus.

Patronul „roş-albaştrilor” a anunţat încă din finalul stagiunii trecute, după ce FCSB a câştigat titlul, că îşi doreşte să ajungă în grupele Champions League. Pentru a-şi putea realiza obiectivul, Gigi Becali i-a transferat până acum pe David Kiki, Marius Ştefănescu şi Daniel Popa.

Becali a declarat că Marius Ştefănescu va fi titular incontestabil la FCSB şi a tras concluzia că nu mai are nevoie să aducă alţi jucători, pentru că lotul este deja unul foarte bun.

„Am făcut super-echipă, aşa zice MM. Dacă laudă el echipa… Ştefănescu e ceva ieşit din comun.

Fotbalul nu are secrete pentru el, joacă fotbal cum mănâncă. S-a convins MM şi de Kiki, că e superfotbalist. Trebuie să îi găsesc loc lui Băluţă, că pe Ştefănescu nu îl scoate nimeni din echipă. Nici Mbappe sau Maradona!

Mai e şi Tavi Popescu, Coman încă nu a plecat, e Edjouma. Mai e şi David Miculescu. Avem prea mulţi jucători, n-am unde să îi bag. Nu am ce să mai iau”, a declarat Gigi Becali.

Mărire salarială fabuloasă! Cât câştigă Elias Charalambous la FCSB

FCSB a câştigat titlul după o pauză de 9 ani. Campioana României a fost condusă de pe bancă de Elias Charalambous, care acum are obiectivul de a califica echipa în grupele Champions League.

Cipriotul avea un salariu de 5.000 de euro, în sezonul recent încheiat, dar Becali a luat hotărârea să îi mărească leafa, după ce şi-a îndeplinit obiectivul.

Finanţatorul de la FCSB a susţinut o conferinţă de presă, joi. Gigi Becali a dezvăluit că i-a triplat salariul lui Charalambous, iar acum antrenorul va câştiga 15.000 de euro lunar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele