Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Gigi Becali, gest rar! Şi-a cerut scuze faţă de Dan Şucu: ”Am greşit”

Rapid Publicat pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21337197/1/rps8209.jpg

Gigi Becali a recurs la o acţiune pe care rar o face, anume să îşi ceară scuze cu privire la o declaraţie pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp, faţă de un adversar din SuperLiga României, faţă de Dan Şucu, patronul Rapidului. Becali l-a numit ”sclav” pe omologul său, iar acum a recunoscut că a greşit prin modul în care s-a exprimat.

Gigi Becali a lăudat ce face Dan Şucu la Rapid mai nou, că a reuşit să-i plaseze pe giuleşteni în rândul favoriţilor la titlu în SuperLiga României. Rapid pare capabilă, în acest sezon, să se lupte pentru locul 1.

Am puterea să recunosc că am greşit. Am vorbit la nervi de Dan Şucu şi nu trebuia să îl fac sclav. Omul a dus Rapidul pe un drum bun, iar Rapidul fără el nu putea să urce atât de sus. Angelescu nu putea să ducă singur Rapidul pe acest drum bun.

De astfel de oameni avem nevoie în fotbalul românesc, iar Şucu este un om potent financiar, dar şi un om care se pricepe la afaceri. Oricum, Şucu a stat prea mult de atunci ca să îmi dea o replică. Eu chiar m-am mirat că a stat atât de mult”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

Dan Şucu l-a distrus pe Gigi Becali după ce patronul FCSB l-a numit sclav: ”Dacă e o problemă medicală, e trist!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, l-a numit sclav pe finanţatorul Rapidului, Dan Şucu, deoarece s-a opus regulii U21 şi a respectat planurile FRF.

Replica lui Dan Şucu nu a întârziat să apară, care a spus că afirmaţiile lui Becali l-au frapat.

De asemenea, finanţatorul Rapidului a subliniat că atitudinea latifundiarului din Pipera denotă faptul că acesta ar putea suferi o problemă medicală care îl determină să se comporte în acest fel.

”Pe ordinea de zi, ideea de desfiinţare a regulii U21 nu a existat niciodată, nu s-a discutat în cadrul clubului de aşa ceva.

Faptul că apare acolo pur şi simplu cineva, se scoală dimineaţa şi îi trece prin cap că vrea să desfiinţeze o regulă şi merge acolo să o impună pe ordinea de zi, să o voteze, când oamenii de acolo nici măcar nu au mandat, e de noaptea minţii.

E fără sens! Şi mai departe o atitudine de genul ăsta ori frizează un tupeu fără limită, care poate să fie, ori o problemă medicală, care trebuie urmărită. Nu ştiu ce să spun mai departe. Dacă e o problemă medicală, e trist. Dacă e o problemă de tupeu fără limită şi ăla trebuie într-un fel sau altul luat în considerare şi făcut ceva

E nespecific lumii afacerilor o atitudine de genul ăsta. Posibilitatea de a jigni în felul ăsta e nespecific lumii afacerilor.

Nu pot spune că lucrul ăsta mi-a picat prea bine. Nici să intru într-o dezbatere genul ăsta, iar nu e un lucru cu care să poţi merge mai departe. Dar, repet, dacă lucrul ăsta trădează o problemă medicală, atunci e trist. Nu poţi să te cerţi cu cineva care are o problemă medicală.

Iar dacă e o problemă însă de atitudine, în mod normal, într-o lume normală, n-ar fi putut fi supus a vot. Nu poţi supune la vot ceva ce nu e în ordinea de zi. În altă ordine de zi, noi dorim regula U21. Nouă ni se pare benefică pentru sportul românesc”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele