Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Gigi Becali, anunţ bombă! Finanţatorul de la FCSB s-a enervat teribil şi îşi anunţă din nou retragerea! ”Vor să închidă gura, să dea legi, să fie tiranie”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21459999/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-4.jpg

Gigi Becali şi anunţat din nou retragerea din fotbal. Acesta s-a enervat teribil pentru că a fost chemat la Comisia de Disciplină după ce a declarat că i-a spus lui Adrian Mititelu, înainte de partida directă, echipa pe care o va utiliza.

Becali a mai făcut un anunţ similar la finalul sezonului trecut. Atunci, finanţatorul de la FCSB a fost siderat de greşelile de arbitraj din timpul meciului pierdut de echipa sa, scor 1-0, cu Rapid.

”Astăzi mă gândeam să o termin, să dau acţiunile, dar fetele nu vor să ia acţiunile, ele nu au chef. Am un ginere, dar nu pot să dau averea… Asta se lasă la copil, nu la ginere. Poate să las la nepoţi… Poate conving una dintre fete să îi dau acţiunile, să scap de ei. Au ajuns să mă cheme pe mine să dau explicaţii… Se numesc ei între ei, fac ei între ei… Te doare capul la ce mizerii fac.

Nu nu mai vreau să am contre cu nimeni. Am contre cu ăia că m-au chemat la Comisia de Disciplină că am făcut caterincă cu Adrian Mititelu. Eu dacă vreau să îi spun echipa, eu o spun. Nu înseamnă că mă dau deoparte. Eu îţi zic echipa şi te bat. Aşa mare tupeu au încât cred că ei pot face cenzură. Au prins tupeu pentru că este echipa asta de la FRF şi vor să închidă gura, să dea legi, să fie tiranie. Au inventat o sancţiune care nu poate să fie atacată la TAS, este sub 10.000. Dă-mi sancţiune mare ca să merg la TAS să vezi acolo obrăznicia ta.

I-am zis lui Dan (n.r. Dan Idiţa) să le zică că eu nu merg la comisiile lor de mizerie şi să îi întrebe dacă nu au pic de ruşine. Acum zic că de ce glumesc eu cu Mititelu. Da cine eşti tu? Îmi închizi mie gura? Vai de capul vostru” a spus Gigi Becali, conform Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele