Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Gigi Becali a reacţionat după cartonaşul roşu primit de Creţu. ”Am vrut să îl schimb la pauză”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21383083/1/cretu.jpg

FCSB a câştigat contra FCU Craiova, scor 2-1, deşi a evoluat în 10 oameni după eliminarea lui Valentin Creţu.

Gigi Becali a fost la poliţie, în jurul ore 3, pentru a fi testat pentru alcool şi droguri, ca urmare a accidentului în care a fost implicat în cursul zilei de ieri.

Când a ieşit din sediul poliţiei, patronul FCSB a vorbit şi despre evoluţia echipei sale din partdia cu FCU Craiova şi a dezvăluit că a vrut să îl schimbe pe Valentin Creţu la pauză.

”Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar!

Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domn'e, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domn'e, că are experienţă.

Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a declarat Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele