Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

Gigi Becali a răbufnit după ce Louis Munteanu a ajuns la CFR Cluj! "L-am sunat, i-am spus că e mincinos şi trădător"

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21687815/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Louis Munteanu a fost prezentat, astăzi, la CFR Cluj. Atacantul român a mai fost dorit de FCSB şi de Rapid, în această vară.

Gigi Becali a vorbit despre mutarea realizată de Neluţu Varga şi a răbufnit la adresa lui Pietro Chiodi, un impresar.

Se pare că agentul de jucători l-a asigurat pe Becali că Munteanu nu va ajunge la CFR Cluj, iar finanţatorul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte şi l-a numit "trădător" şi "mincinos" pe Chiodi.

”E concurenţă, ei au dat mai mulţi bani, l-au luat şi asta e. Ce înfrângere? Eu mă bat în bani? Nu sunt idiot să mă bat în bani, să-mi bat singur cuie în talpă. Nu m-a mirat suma, că e valoros jucătorul. Eu când am spus că nu va merge la CFR, am mizat pe vorbele unui om, Pietro Chiodi.

L-am sunat, i-am spus că e mincinos şi trădător, are dreptate Victor (n.r. Becali). Mi-a zis că mă sună, că ultimul cuvânt, apoi am văzut că-s înţeleşi. El ştii ce cred că făcea? Făcea licitaţie la comision. Eu i-am dat 200.000 cum ar veni. Îi dădeam 200.000 când îl scotea la un milion şi jumătate.

La două milioane, am zis la revedere şi nu i-a mai convenit. Mergea la două capete şi s-a dus unde i-a dat mai mulţi bani. E o nebunie cu impresarii. Giovanni nu face aşa ceva. Jucătorii au ajuns un fel de sclavi ai impresarilor, singurul care nu face aşa e Giovanni.

Nu mai dau în viaţa mea la impresari, reiau tactica mea. Ce facem? Dăm bani la impresari sau la fotbalişti? E nebunia lumii, s-a ajuns prea… Nu ştiu de ce FIFA şi UEFA nu pun capăt.

N-am vorbit cu Louis, că el (n.r. Pietro Chiodi) spunea că munceşte pentru mine, că el rezolvă, că el munceşte pentru mine. Muncesc pentru tine şi muncesc pentru tine şi muncesc pentru tine. El muncea pentru mine şi s-a dus la ăla să-i dea 300-400.000, că sigur i-a dat. Cum să faci cu un aşa om afaceri? 

E finul lui Victor, dar Victor nu vorbeşte cu el. I-am dat telefon să-i zic că e mincinos şi trădător. Mi-a zis să stau liniştit şi ăla era la CFR”, a declarat Gigi Becali, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele