Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Gigi Becali a răbufnit după ce Dan Şucu i-a bătut obrazul: ”Artificii şi trufie!”

FCSB Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21519489/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau.

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid.

Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. În minutul 74, Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită, Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon.

Înainte de meci, între Gigi Becali şi Dan Şucu a fost un ”război” al declaraţiilor de la distanţă. Becali era foarte sigur pe echipa lui, iar Dan Şucu i-a oferit răspunsul: ”Aroganţa e boală grea!”

După bătaia suferită de FCSB, Gigi Becali a oferit mai multe declaraţii şi a recunoscut că va fi mai echilibrat. 

”Artificii şi trufie!”

”A fost extraordinar de bine. A făcut Dumnezeu ca să mă îndrepte pentru mândrie, pentru trufie. Băi, dai artificii? Stai că-ţi dau să vezi ce înseamnă! (n.r. - despre declaraţia lui Dan Şucu) Are dreptate perfectă! 

Nu mai stau să mă laud, să mă mândresc, artificii şi trufie, ca Dumnezeu îmi dă să mănânc o bătaie de mă învăţ minte! (n.r. - Nu mai scoateţi Maybach-ul?) Nici Maybach, nimic, la revedere!”, a spus Gigi Becali, pentru PRO TV.

 Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne pe prima poziţie, cu 64 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele